PIXI Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Seb wpadaj na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol_z_agh Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Poniewaz w temacie malo mozna napisac wiec witam raz jeszcze wszystkich forumowiczow . 3:15 a fani Audi w Norwegii jeszcze nie spia zapisalem sie do klubu jakis czas temu ale nigdy nie bylo okazji wskoczyc na forum wiec nadrabiam zaleglosci czlowiek jest juz wszedzie a niektore strony powoli sie nudza wiec trzeba szukac nowych internetowych wyzwan i nie tylko:) Tak wiec pozdrawiam Audi maniakow, ja oczywiscie sie tez do nich zaliczam posiadajac AUDI A4 model [b5 AHL] z silnikiem 1,6 bordowy sedan limuzyn . W tym roku obchodzic bedzie 14 urodziny , ja za jego kierownica 4 rok . Przez okres 3 lat zrobilem sam 90 tys czyli sporo tak na dobra sprawe , 50 tys na instalacji gazowej po Polskich i Europejskich drogach. Od pol roku jezdze po Norwesko - Szwedzkich autostradach i drogach wiec Auto zbiera nowe doswiadczenia. Sory , za dlugi wstep ale jak sie rozgadam to skonczyc niemoge zreszta sie mnie nasluchacie bo dopiero zaczynam:) Pozdrawiam raz jeszcze aniol_z_agh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekPZG Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Drodzy Koledzy, Od jakichs trzech miesiecy należę do Waszego grona. A4 to moje drugie auto (pierwszym był peugeot 306 - nie bijcie). Z auta jestem bardzo zadowolony, jeśli budżet mnie nie zmusi to juz nigdy nie będę jeździc niczym ponizej AUDI. Najśmieszniejsze jest to, że o zakupie audi zadecydował w sumie przypadek. Gdyby nie to, ze trafiła sie bardzo zadbana sztuka to nigdy nie myślałbym o A4 B5 - w sieci masa nienajlepszych ocen. Na dzień dzisiejszy w tej cenie nie jestem wskazac drugiego tak dobrego auta. Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 witan na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior91 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Witam wszystkich fanów Audi .Miałem Audi a4 b5 lecz musiałem je sprzedać a teraz planuje znowu kupno A4 1.8t więc myślę że spotkamy się na jakimś zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi