Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam
MAT1000 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam, na imię mam Mariusz i poruszam się po ulicach Warszawy. Na forum zawitałem ponieważ jestem w trakcie poszukiwania nowego auta i wybór padł w pierwszej kolejności na A4 (B7). Poszukuję modelu w kombi z silnikiem 1.9 TDI BRB. Najchętniej w wersji s-line, ale zadowoli mnie po prostu niższe zawieszenie od standardowej "kozy" . NA pewno kilka pytań padnie z mojej strony, a jak na razie biorę się za czytanie. Pozdrawiam.
QuikSilver Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam chciałbym zostać jednym z członków Waszego klubu na razie czekam na auto będzie to model B6 z 2004 roku z końca produkcji, silnik 1.8T Quattro wersja USA ok lipca powinno być już w kraju, mam pytanko odnośnie skrzyni biegów na zdjęciach podglądowych jakie dostałem od rodzinki która się tym zajęła kupiła i szykuje auto do transportu jest automat, w sumie to dobrze bo takiego chciałem jeździłem passatem z tym silnikiem w tiptronicu, ale różnica jest taka ze w VW były opcje 2, 3 oraz 4 bieg w Audi tego nie ma jak mozna to sprawdzić czy to nie jest multitronic i czy ewentualnie można skrzynie zmienić ? pozdrawiam !!!
Akam01 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam forumowiczów. Jestem posiadaczem auta model B6 z 2002 roku z końca produkcji, silnik 1.8T Quattro wersja USA.
Rekomendowane odpowiedzi