Wihajster Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzik4245 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Nazywam się Paweł, jestem z Kołobrzegu i jeżdżę Audi A4 B5 1.6 96 rok i bardzo się ciesze że jest takie forum na którym można uzyskać pomoc,porady itp. Pozdrawiam wszystkich kierowców tych wspaniałych i nie starzejących się samochodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAK175 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 cześć wszystkim też jestem szczęśliwym posadaczem a4. pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 :hi:witamy na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejek Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Nazywam się Krzysiek, jestem z Rzeszowa mam A4 B6 AVANT z 2002r z silnikiem 1,8T i napędem QUATTRO. Jeszcze raz witam wszystkich:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obr Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witam, Jak w temacie pragnę się przywitać z Wami wszystkimi. Napiszę kilka słów o sobie i o tym dlaczego tutaj jestem. Kupiłem, ale jeszcze nie mam (muszę sprowadzić) Audi A4 B6. Myślę, że auto będę posiadał przez dłuższy okres jako, że będzie to mój pierwszy samochód, który mam nadzieje mnie nie zawiedzie. Jak już wspomniałem, to moje pierwsze auto, a motoryzacją nie interesowałem się zbytnio(z punktu technicznego). Studiuję też informatykę, tak więc o pracy silnika, skrzyń itp nie mam pojęcia, dlatego raczej z początku to ja będę prosił o pomoc. Mam również nadzieję, że z czasem będę w stanie pomóc innym Forumowiczom. To tyle ode mnie, wierzę iż czas spędzony tutaj na Forum będzie jednocześnie korzystny i przyjemny. Jakby ktoś miał pytania skąd taki login to zdradzę, że są to wybiórcze litery mojego nazwiska:) Pozdrawiam, Łukasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi