MimiGS Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 :hi:Witam Zawitałem na forum, ponieważ zastanawiam się nad kupnem a4 b5 1.8 Turbo i w związku z tych chciałem zasięgnąć więcej informacji
tomgrys4 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam wszystkich pasjonatów marki. Cieszę się, że mogłem do Was dołączyć i życzę wszystkim szerokiej drogi Mam nadzieję, że z niektórymi z Was będę mógł się z spotkać osobiście przy najbliższej okazji. Pozdr Tomek
lis003 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 witam klubowiczow,od miesiaca jestem posiadaczem a4 b7 2.5tdi.dlatego tez znalazlem sie na tu..pozdrawiam wszystkich
djmajkel84 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Stały bywalec A4 B7 2.0 TDI 140 KM...z racji tego, że latka lecą to i więcej problemów się pojawia - a jak wiadomo nadmiar wiedzy nikomu nie zaszkodzi
el.variaci Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zielona Góra wita forum i zaczynam szukać przedniego zderzaka do mojego kotka.. kuku zrobił tir i zwiał..
Rekomendowane odpowiedzi