ednet Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 witam właśnie nie dawno dokonałem zakupu a4 1.9 tdi avant 99' i myślę, że miło spędze tutaj czas. pozdrawaim wszystkich:hi:
inferPL Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Witam serdecznie. Do tej pory pisałem na forum a6 oraz ogólnym forum audi. W mojej karierze samochodowej przez bardzo krotki okres jeździłem A6 b7 2.0tdi, następnie przesiadłem się na długo poszukiwaną A6 C6 3.0 tdi w manualu i po niecałych 4 latach postanowiłem sprzedać auto, żeby odblokować trochę gotówki, przez krótko jeździłem CL500 (porażka na całego) oraz rok z hakiem E60 3.0 benzynką. Teraz rozglądam się za czymś kolejnym , z różnych względów musi być to nadwozie kombi. Ze swojej strony służę pomocą z VCDSem itd itp. Pozdrawiam Jakub PS. Chciałbym podyskutować na temat wyboru auta ale niestety nie mogę założyć nowego tematu
dawidt Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Chciałbym powitać wszystkich Klubowiczów Jestem Dawid ,Moje obecna furka to czerwona B5 TDi 97" Pozdrawiam
Lucas_D Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Witam serdecznie wszystkich klubowiczów A4-klub.pl! Audi A4 1.8T Quattro AVJ, Łukasz Włocławek
Rekomendowane odpowiedzi