PIXI Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek03 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saint021 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ja i moje autko witamy wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykowski87 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 hej jestem patryk:)do tej pory jezdzilem BMW 328 w coupe ale przyszedl czas na zakladanie rodziny i chce kupic a4 b6 i szukam dobrego egzeplarza a wiem ze jak szukac to najlepiej po forach bo malo tu oszustow pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniu Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam wszystkich klubowiczów od wczoraj jestem posiadaczem bordowej B5 z 1998 roku co prawda autko jeszcze nie zarejestrowane w PL ale już hula po naszych przecudownych asfaltach mam nadzieję że zasilając sekcję lubuską troszkę ją ożywię pozdrawiam i do zobaczenia na drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojs Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam wszystkich, mam na imię Piotrek i mieszkam w małej gminie Goczałkowice. Z wykształcenia jestem informatykiem, ale pracuję jako hydraulik Posiadaczem 90-cio konnego Audi A4(B5) z 1997r jestem od niespełna 2 miesięcy. Mam kilka pytań, lecz to dopiero po aktywacji mojego konta. Posiadam również motocykl Hondę CB500 z '04 oraz Ogara 200. Z tym ostatnim wiążę najlepsze wspomnienia, dla niego stworzyłem własną stronę internetową oraz forum Z zainteresowań to jeszcze szeroko rozumiana elektronika, podróże. Pozdrawiam wszystkich, Piotrek(ojs) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrb89 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam wszystkich serdecznie! Od niedawna posiadam B5 po liftingu. W związku z tym jak to zwykle bywa,pojawia się wiele pytań(mam nadzieję, że mniej problemów, niż pytań). Głównie za tym tutaj przywędrowałem. Pozdrawiam serdecznie i miłej niedzieli życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi