aro51 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Witam wszystkich. Posiadam Audi A4 b6 juz prawie rok. Przez ten czas zmieniłem je diametralnie. Autko sprowadzilem sobie z niemiec. Jest to wersja 3.0 ASN quatro i manualem z praktycznie najbogatszym wyposazeniem bo brakuje kilku elementow, ale w tym roku chyba jeszcze ich nie montowali. Z wazniejszych to PDC przod i tyl, navigation plus (obecnie juz rns-e) sportowe elektryczne i skorzane fotele z pamiecia ustawien, xenon, szyberdach, grzane stolki, skladane lusterka, lusterko fotochromatyczne, opuszczane prawe lusterko przy zalaczeniu wstecznego, zawieszenie sport. Z wazniejszych rzeczy to chyba na tyle. Audi sprowadzone jako srebrny szarak z czarnymi dolami. Obecnie przod Ori s-line kompletny, grill z pionami s4, tyl ms design i oryginalny spoiler od s4, tak samo listwy na drzwi ori s4 i progi w kolor, klapa usa- bo bardziej mi sie podoba. Pozdrawiam wszystkich użytkownikow forum.
Bartek1986w Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Cześć jestem Bartek ze Szczytna i witam wszystkich na forum
Rekomendowane odpowiedzi