jędruś1 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam serdecznie wszystkich klubowiczów Audi ....
kolanko Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam Mam na imię Jarek i mieszkam w okolicy Leszna w woj. wielkopolskim. Przymierzam się do zakupu Audi A4 B8 TDI. Na forum mam zamiar znaleźć informacje przydatne zarówno po zakupie jak i przed nim. Miałem kiedyś 80 B4 1Z i byłem z niej bardzo zadowolony. Pozdrawiam
oyamabdg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witajcie ! Mam na imię Tomek jestem z Bydgoszczy. Jestem związany z marką Audi praktycznie od urodzenia, ze względu na ojca Również poszedłem w jego ślady i aktualnie jeżdżę A6 C4 2.5 TDI jednak szukam A4 Pozdro
Qruxat Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam was bardzo serdecznie mam na imię Marcin mówią na mnie Gromaś ostatnio szukałem samochodu v6, trafiłem na Audi i na niej zostałem. Teraz śmigam Lankiem 1.5 16v lecz po wakacjach myślę o kupnie v6. Szerokości Panowie :drinks:
Rekomendowane odpowiedzi