Kuba94 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Witam. Jestem z Bydgoszczy , mam na imię Kuba i w listopadzie jako swój pierwszy samochód nabyłem audi a4 b5 z silnikiem 1.8. Aktualnie przechodzi kilka modyfikacji. Pozdrawiam.
Granat Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jeszcze raz witam wszystkich. Znalazłem się na forum nie bez powodu, jestem zainteresowany nabyciem drugiego auta(rodzinnego) którym będzie prawdopodobnie audi. Mam nadzieje że doradzicie mi jakie A4 b6 najlepiej kupić. Pozdrawiam
Amazonman Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Witam jestem nowa na forum,myślę ze pomożecie mi jeżeli będę miała jakiś problem. pozdrawiam
Pucek69 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Witam Niedawno nabylem Audi A4 B5 1.8 ben+lpg jako pierwsze autko. Od razu zrobilem rozrząd filtry i plyny. Ale jeszcze troche do zrobienia mam drobnych rzeczy, wiec na pewno bede pisal o pomoc.
msck Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Cześć, jestem Mateusz. Jeżdżę b5 1.8t, powoli coś tam się modzi, kiedyś może pokaże co:)
Rekomendowane odpowiedzi