soszi Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam ciepło w ten zimowy dzień wszystkich forumowiczów. Mam na imię Łukasz ,aktualnie mieszkam w Katowicach ale pochodzę z woj. świętokrzyskiego i często tam bywam. Interesuje się zabytkową motoryzacją ale cenię również udane współczesne produkcje. Po kilku latach przerwy postanowiłem powrócić do Audi (kiedyś miałem 80-tke). Wybór padł na A4 B6 (2000 - 2004) z silnikiem benzynowym. Jak tylko zrobi się trochę cieplej rozpoczynam poszukiwania. Liczę, że na niniejszym forum uzyskam pomoc i porady dzięki którym uda mi się kupić dobry egzemplarz , który posłuży mi przez lata. Pozdrawiam
Kamil457 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Kamil, mieszkam w Polkowicach (dolnośląskie). Niedawno kupiłem Audi A4 B6 1,9tdi 130km AVF. Interesuję się elektroniką/elektryką, motoryzacją, muzyką, fotografią itp.. Mam nadzieję, że moje AUDI nie będzie się psuło i rzadko będę potrzebował pomocy. Sam także będę próbował pomóc Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi