Cuber Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?azik Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Cześć, witam serdecznie wszystkich posiadaczy i sympatyków marki AUDI. Mam na imię Łukasz. W zasadzie Audi kupiłem głównie żonie do jazdy do pracy, jest to A4, B5, 1998r., czerwone, 1,8 zgazowana benzyna, gaz zakładał poprzedni właściciel 3 lata temu, ale ładnie się nim jeździ! Auto leciwe ale jak to bywa w danej marce bardzo ładne i zadbane, zero rdzy (ocynk), brak widocznych napraw powypadkowych, serwisowane przez ostatnie 4 lata u jednego mechaniora. Przebieg - 248k, sądząc po zużyciu materiałów, może być nawet prawdziwy hehehe ale jakoś ciężko uwierzyć. O Audi wiem bardzo mało a o tym modelu prawie nic, ojciec miał kiedyś B3 i tam nieco grzebałem ale różnice widać od razu i wyposażeniu i ogólnie. Bardzo liczę na pomoc z waszej strony a i pewnie jakieś biznesy też się zrobi, bo już myślę o jakiś felgach, nowych oponach, czyszczeniu kompleksowym wnętrza i może paru dodatkach, ale nawet felg nie umiem kupić bo nie wiem jakie tam mają te E Hobby - motocykle- o nich wiem sporo, o mechanice też. Zawodowo specjalizuję się w pozyskiwaniu finansowania, dotacji na realizację inwestycji. Trzymajcie się ciepło. Łazik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acecoupe Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam wszystkich 2 dni temu stałem się posiadaczem mojego trzeciego Audi wcześniej była 80 i 80 coupe mam nadzieję że obecne a4 będzie co najmniej tak mało awaryjne jak poprzednie audianki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemot1979 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam szanownych forumowiczów, Mam na imię Tomek, od 1,5 roku posiadam A4 B5 1,8T AJL Quattro. Dziś postanowiłem dołączyć do waszego grona. Do zobaczenia Pozdrawiam Tomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witamy na forum Zapraszam http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3235.html#post200276 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi