spooch Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Cześć Mam na imię Arek... Audi nie mam ale pewnie sobie kupię w przyszłą zimę bo to jednak tania alternatywa Lubię klasyczną motoryzację, nie lubię plastikowych samochodów ale cóż... A4 jako autko na codzień będzie jak znalazł Od kilku lat posiadam bmw e34 sedan, przedlifta i jestem jak najbardziej fanem zarówno tej marki jak i tego modelu Zarejestrowałem się tu, bo jednak w Polsce fora mogą dużo pomóc. Mam zamiar dowiedzieć się tu czegoś więcej o napędach quattro w a4 oczywiście i silnikach...silnikach, które sobie z tym napędem poradzą, o kosztach eksploatacji i mnóstwo innych rzeczy. Mam tylko nadzieje, że nie będzie to kolejne forum, które mnie pochłonie i zostanę wierny swojej marce Pozdro dla wszystkich pasjonatów motoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rl01 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Witam wszystkich, właśnie wróciłem z wyprawy. Kupiłem a4 b7 kombi 2.0 TDI (BNA). Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawował Pozdrawiam, rl01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balge Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Witam wszystkich ,właśnie zmieniłem B5 na B7 i szukam informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi