NieFikajNiunia Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Witam serdecznie. jestem Nowy Na Forum. Mam nadzieje ze jesli bede mial jakis problem z moim autkiem to bez problemu udzielicie mi rad. Pozdrawiam Serdecznie NieFikajNiunia vel. Wojtek:]
PABLO Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Kolego tutaj się tylko witamy, odpowiedź znajdziesz w odpowiednim wątku. Witamy na forum
marcin82 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Witam wszystkich miłośników Audi. Mam na imię Marcin i mieszkam w Łomży - woj. podlaskie i od niedawna jestem posiadaczem A4 B6 1.8t Ouattro
andrzejt Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Witam wszystkiech wczoraj stalem sie wlascicielem a4 b8 2.0 tdi i pewnie bede mial pytania co do samochodu pierwszy post wiec 3 slowa o mnie. Nazywam sie Andrzej,mieszkam w centurm Łodzi, aktualnie posiadam 2 samochody podlubana mazda 3 mps i wspomniana wyzej a4 o punto II nie wspominam bo juz niedlugo bedzie w rodzinie.
alek507 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Trafiłem na forum dzięki DudsA4 ! Pozdrawiam! Jestem posiadaczem A4 B5 AVANT
y4kub Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Witam wszystkich jestem posiadaczem pełnoletniego a4 b5 Pozdrawiam,
Rekomendowane odpowiedzi