Kamil_D Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Witam wszystkich Jestem posiadaczem kilku Audi ostatnio do garażu wjechało S4 b5
ProeltecDRL Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Cześć wszystkim !!! Jestem Michał z Łodzi. Jestem producentem modułów świateł dziennych Proeltec. Będąc nieskromnym dodam że jest to najwyższej jakości produkt jaki można spotkać. Prostota montażu i solidność konstrukcji jest bezkonkurencyjna. Znalazłem się tutaj ponieważ coraz więcej naszych klientów to członkowie klubu A4, w związku z czym chcąc być bliżej naszych klientów z klubu oraz by móc odpowiedzieć na wszystkie pytania odnośnie modułu świateł dziennych zarejstrowałem się na forum. Dodam iż marka Audi jest jedną z naszych ulubionych. Solidny i niezawodny układ elektryczny tych samochodów sprawia iż właściciele Audi to nasi Najlepsi i Najbardziej zadowoleni nasi klienci ! Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie i życzę sobie i innym wielu godzin spędzonych na ciekawym dialogu dotyczącym zgłębiania tajemnic marki Audi w doskonałej atmosferze. Michał Proeltec
prelezabiusz Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum!!
kinder-90 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Cześć jestem Andrzej jeżdżę Audi A3 planuje kupno A4 B7 i w tym celu założyłem konto
Rekomendowane odpowiedzi