werbel Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Witam Póki co czerwona Astra 1.4 60KM '96, ale w trakcie kupna A4 B7 3.0TDi Avant S-Line. Czytam forum od jakiegoś czasu pogłębiając swoją wiedzę(oj, wciąż wiem tak mało) i pomyślałem, że czas się przywitać. Przez ostatnie tygodnie przy pomocy brata w kupnie samochodu zdążyłem ogarnąć wysokopoziomowo co powinno mnie interesować i na co zwrócić uwagę w nowym samochodzie, ale jak już zaparkuję pod domem czuję, że będę pare tygodni stał nad silnikiem i leżał pod podłogą identyfikując funkcje każdego elementu. ;] Samochód będzie sprowadzany przez sprawdzonego człowieka, który się tym zajmuje na co dzień jednak może ktoś ma jakieś tipy na co zwrócić uwagę przy współpracy z takim gościem, co może mi na miejscu sprawdzić z samochodem, cokolwiek o czym mogłem nie pomyśleć? Cheers! Tomek
tomekk8 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi a4 b6 1,9 TDI 2001 r. w sedanie
tmk1986 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Witam. Jestem posiadaczem Audi A4 B5 1,9 TDI 2001r. kombi
zutek Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Jestem Artur zawitałem na to forum w celu pomocy w wyborze pierwszego samochodu, ale mój problem opiszę już w konkretnym dziale.
Rekomendowane odpowiedzi