asterixs Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 Cześć własnie sie zarejestrowałem na forum szukam ludzi z okolic od Wawy po Sedlce przez Łomze po Mszczonów Mam nadzieje ze zagoszczę tu na dobre bo za Audi ogladam sie od kliku lat.. Jestem Darek obecnie posiadam Opla Vectre z 1996r (szuka nowego wlasciciela) motorek bardzo oszczedny 1,6 8V (75 kuniów) szukam takze dla siebie auta. Mysle nad avantem A4 B5 bo mam 4 osobowa rodzine a musi byc wygodnie i bezpiecznie - co do motoru to napewno Diesel 1,9 tdi 90KM chyba ze trafi sie zadbany egzeplarz 110KM moze byc w Quattro zobaczymy Jeszcze raz witam no i zycze udanej wspolnej konwersacji pozdrawiam
Ziemniak212 Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 Witam:) mam na imię Kamil jestem posiadaczem Audi A4 1.8T (BFB) moja przygoda z tym autem dopiero się zaczyna ale lista modów w głowie jest długa i po mału do celu będą realizowane pozdrawiam
cezary.b Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 cezary. audi a4 b5. 98r. 1.8 ADR. 125km. autko mam od 3 lat. sciagniete z niemiec powypadkowe. w Polsce naprawione i zagazowane
Rekomendowane odpowiedzi