PABLO Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek5g Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Cześć wszystkim zajawkowiczom motoryzacji a zwłaszcza miłośnikom Audi:siema: Motoryzacją jaram się od dawna powiedzmy ze od ok 15 lat gdy kupiłem pierwszego kaszlaka później było kilka innych marek takich jak vw transporter,renault kangoo,espero, mazda mx3 1.8 v6 i coś tam jeszcze ale rok temu stałem sie dumnym posiadaczem Audi pojazd sprowadziłem z Holandii w czerwcu ub.roku z przebiegiem ok 260 000km. Silnik 2.4 v6. 2000r. póki co jestem mega zadowolony z tego nabytku i mam nadzieje ze zdania nie zmienie Zajawka motoryzacją konczy sie dla mnie na użytkowaniu pojazdów a nie na ich naprawie więc chetnie będę przeglądał działy dotyczące wszelkich napraw i ulepszeń jak i również służę pomocą z wiedzy nabytej podczas użytkowania pojazdów mechanicznych. Latam też na motocyklach więc i w tej dziedzinie jak coś służę pomocą ale to tak na marginesie. Jeszcze raz witam serdecznie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczus87 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Witam wszystkich serdecznie. Nazywam się Piotrek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadius46 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Witam szanownych kolegów i koleżanki (jeżeli takie się tu znajdują) Przeglądam forum od jakiegoś czasu. Zamierzam kupić A4 b6 benzyna, najlepiej 1.8t. Liczę na pomoc i podpowiedzi. Poprzednio jeździlem b-czwórką, a a4 b6 to dla mnie coś nowego więc liczę na wyrozumiałość. Pozdro Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 witaj:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 witaj:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Witaj w Klubie Zapraszamy http://a4-klub.pl/lodzkie-84/spociki-lodzkie-14602/index7001.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi