PABLO Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-RoX Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witam wszystkich użytkowników! Jestem z Wieliczki, obecnie posiadam A4 B7 2.0 TDI BPW 2007r. w częściowym S-Line, nie jest to moje pierwsze Audi i zapewne nie ostatnie Gdyż dość często zmieniam, ale jakoś ta B7 chyba zostanie na dłużej ;] Nie wiem czy wypada zakładać temat w "Moja A4", bo jest już ich tam masa, ale pewnie jakieś rezanie będzie się z czasem robić Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4R3LL Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witam serdecznie wszystkich klubowiczów. Od niecałych 4 tyg. posiadam Audi A4B5 z 1996 roku. Jest to moje pierwsze auto Silnik 1.9 TDi 90km z1 Serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslo Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witam Braci Klubowiczy, Na imię mam Mateusz, od kilku dni jestem prawie posiadaczem Audi A4 B6, prawie bo auto odbieram dopiero w sobotę (już nie mogę się doczekać). Do tej pory jeździłem. VW Scirocco mk1 VW Scirocco mk2 Audi 80 cupe quattro VW Corrado 1,9 TDI < do sprzedania W zakresie elektronicznej motoryzacji jestem absolutnie zielony więc, już teraz przepraszam i proszę o wyrozumiałość gdy w przyszłości będę zadawał irytująco głupie pytania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witaj:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witamy na forum Zapraszam http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-wtorek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3603.html#post200276 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 witam zapraszam http://a4-klub.pl/pomorskie-90/spoty-slupskie-plac-zwyciestwa-sroda-godz-19-a-3091/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melisario Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Cześć nazywam się Łukasz, jest w trakcie finalizowania zakupu A4 B7 Avant 2.0 TDI. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.92 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Cześć, jako nowy człowiek klubu witam wszystkich, sam mam Audi B6 2.0 benzyna:banan:. Puki co sprawuje się dobrze i mam nadzieje że tak zostanie, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herbatnik Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Cześć nazywam się Tomek, jestem w trakcie finalizowania zakupu A4 B6 Avant 1.8 T, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shemhazai Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witam wszystkich! Mam na imie Mateusz , obecnie jestem posiadaczem Audi 80 2.0 abt , aczkolwiek przymierzam się do kupna audi a4 b7. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 witaj:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemin Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witam wszystkich forumowiczów - od wczoraj jestem posiadaczem A4 B5 1.8T Pozdrawiam i do zobaczenia na spotach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi