Cuber Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deathcity Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam nadzieję, że z czasem wniosę coś sensownego do forum , choć dopiero zaczynam przygodę z Audi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabatos Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Pozdrawiam i z góry dzięki za informacje i pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer89 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Od ponad roku jestem szczęśliwym posiadaczem jakże wspaniałego samochodu, którym jest Audi a4 2.6, mimo, iż użytkuje go od 12 m-cy to sąmoje początki przede wszystkim z modami. Mam nadzieję, że będę mógł pomoc w jak najlepszy sposób oraz otrzymam tą pomoc od bardziej doświadczonych forumowiczów. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriusz Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam Wszytkich Forumowiczow:) Jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 Avant 1.9TDI RHD 1998. Informuje tak na wstepie ze ciezko u mnie z Pl znakami (brak na kompie a z drugiej strony lenistwo :]) mam nadzieje ze moderatorzy wybacza mi Co do mojego Audi to troche juz przelatalo 286k Mil, silnik jak nowy 2 skrzynia pierwsza umarla, nadwozie tez by chcialo byc lepsze ale rudej nie widac nie slychac. Modyfikacje: Chip 110KM Swiatla z polifta na bixie + DRL (dzieki Gwerty) To tyle czekamy na doplyw gotowki to zaczniemy sie dalej zmieniac. Pozdrawiam Piotr Moriusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacior21 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Siemka jestem zarejestrowany na tym forum od dłuższego czasu ale jakos nie było okazji się przywitać i zacząć uczestniczyć na tym o to forum Śmigam teraz B5 avant QUATTRO 1.9 AFN, 1997r. Bardzo fajny samochodzik, miałem wcześniej sporo aut ale nie ma to jak AUDI Właśnie dzisiaj go trochę zmodyfikowałem u Bagora. + 25-30 km i 60 Nm. Efekt rewelacyjny :-) Jakieś zdjęcia wrzucę niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi