cedri Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Pozdrawiam z Lubonia (nowy nabytek B7 avant 2.0 tdi 2005 r) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyboy Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Wita Was przyszly posiadacz A4 1.9TDI 90KM - wpadlem aby dowiedziec sie cos wiecej o autku na poczatek aby wybrac dobry model:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leverus Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam Jeszcze nie kupiłem ale może niebawem . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witaj ale kropek zasłuzony narazie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry_k Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Hello Pare slow o sobie, a mianowicie jestem z Czestochowy - w tej kwestii moze tyle Poza tym obecnie poruszam sie moja B4 2.0 "full szpryca" jak to mowia niemcy 115KM w wersji sedan. Poza tym zamierzam za jakis czas zmienic moja super Niunie na jej nowszy model i dlatego chce tu cos nie cos poczytac i sie dowiedziec od was koledzy. Poza tym zapraszam do odwiedzenia forum www.Audi80.pl hmm koledzy naprawde niezle rzeczy wyrabiaja ze swoimi autami hmm. To by bylo na tyle bo nie bede nikomu zabieral zbyt duzo czasu, reszta mysle ze sie dotrze na forum. Jeszcze raz serdecznie witam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audik25 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Od dawna marzyłem tylko o Audi. Spełniło się:-) Jestem właścicielem Audika a4 1.9 TDI. 131 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xisiax Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 łódź wita i pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi