akjam Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hilmek Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Cześć Jestem posiadaczem Audi A4 B5 Avant 1.9 TDI Quattro z roku 1997 po lekkich modach Turbina AWX Wirus na około 140 koni nie hamowana sportowe zawieszenie orginalny Xenon Fotele skórzane z S4 full elektryka kierownica Z S4 Kokpit poliftowy planowane mody wtrysk 216 pompa 11mm pełny FIS większe Hamulce Gwint Felgi monoblock z A8 (18 cali) ciemne szyby jakieś Audio mocniejsze korekta Wirusa na około 170 koni polakierować na ciekawy kolor moze coś z lakierów Candy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popektablet Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam stalem sie szczescliwym posiadaczem b5 2001 quattro 1.9tdi mam nadzieje ze moja przygoda z forum pomoze mi w planach z nowy nabytkiem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocek Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam wszystkich. Irek, od dwóch dni posiadacz Audi A4 B5 Avant z 2000 roku. Wcześniej przez długi czas poruszałem się Hondą Civic MB2, lekko zmodzoną. Co do planów. Auto ma być ładne, czyste i ma przynosić frajdę z jazdy. Reasumując doprowadzić auto do stanu bliskiego ideałowi, założyć ładne 17 " koło, lekko obniżyć. Dbać, dbać i jeszcze raz dbać jak poprzednio o Hondę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1140 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 witam wszystkich forumowiczow audi a4 jestem posiadaczem audi a4 b5 97 rok jest to moja 1 a4 poprzednie to takze audi b3 i b4 ktora dalej pposiadam pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi