wyrwilas Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Witam wszystkich na forum. Do zakupu A4 właśnie się przymierzam - jadę*w tygodniu oglądać jeden egzemplarz. Zobaczymy co wyjdzie z tego. Mam nadzieje, że nie jeden raz będę mógł skorzystać z porad doświadczonych forumowiczów
Wolf1991 Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Nazywam się Wiesiek Jestem laikiem i początkującym wiec proszę o zrozumienie w razie problemów zrozumienia mnie (wiecie o co chodzi jestem właścicielem [b7 BRD] 2006 r
kjan Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Witam Wszystkich! Od kilku dni jestem (mam nadzieję szczęśliwym) posiadaczem Audi A4 (B7). Nazywam się Krzysiek, jestem z Olsztyna i o forum wiedziałem już wcześniej, ale miałem Paska B5 i z racji tego na innym forum siedziałem Zawsze mówiłem że kolejne będzie Audi, no i stało się w końcu
hmt Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 witam posiadacz od niedawna a4 b6 avant... pozdrawiam
zanies19 Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Cześć jestem Tomek i od miesiaca posiadam a4 B5
Rekomendowane odpowiedzi