Vanishek Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam !! Jestem Pawel, szczesliwy posiadacz audi a4 b5 avant 1,9 tdi 1998 r. Moj pierwszy samochodzik
tiestorin Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam wszystkich jestem byłym posiadaczem Seata Leona w wersji signo 2000r.jak i byłym forumowiczem LeonClub.pl Mam nadzieje że znajdę tu nowe miejsce i wskazówki w kupnie nowego autka jakim będzie audi a4 b6. Pozdrawiam Wszystkich !!! Byłe autko Archiwalne: SEAT LEON -Signo- (FULL OPCJA) Skóra elektryka Buczkowice
DANIO88 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A ja od miesiąca zastanawiam się dlaczego nie mogę nic na forum pisać a tu taka niespodzianka. W sumie mogłem zacząć od czytania a później przejść do pisania.
sikoraknight Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Andrzej, jestem z Mysłowic (import z Pomorza), jeżdżę Audi A4 B8 2,0 TFSI Quattro, które próbuję trochę poprawić po poprzednim właścicielu. Wcześniej, parę lat temu jeździłem Audi A4 B5 1,8 T Quattro S-Line modzonym (jak to w tamtych czasach) pakietem z RS4. Autko jeździ do dzisiaj po Sosnowcu. Dziękuję za przyjęcie do grona fanów A4 i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi