s7amans85 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Pojawiłem się właśnie dziś na tym forum, gdyż nabyłem a4 b5 1.9 tdi dosłownie wczoraj. Autko czeka dosc sporo pracy ale mysle ze razem z tym forum pujdzie mi to łatwiej i sprytniej . pozdrawiam
Rapala Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam Szanownych Forumowiczów. Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem auta jedynie słusznej marki:banan:. Niezły odjazd po przeskoku z Civica:decayed: Pozdrawiam, GG
florekd80 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie. Mój nabytek to Audi A4 B7 Avant BRB 19. tdi. Pozdrawiam wszyaskich.
BrzozkA4 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam. Jestem już jakiś czas na forum i czas się przywitać.. Mam na imię Paweł ,pracuje i mieszkam w Lublinie. d*pę wożę aktualnie A4 B6 1.9 TDI S-line (swojego czasu założę odpowiedni wątek ) Moje wcześniejsze auto to seat leon i swojego czasu często udzielałem się na forum. W raz z kumplem, w miare naszych możliwości, organizowaliśmy spoty w Lublinie ale jak każdy wie ludzie są tylko wtedy aktywni jak potrzebują porad dotyczących swoich samochodów.. tak jak widzę na a4-klub też raczej nie są organizowane spoty no chyba że słabo widzę. Dzięki za uwagę. Pozdrawiam.
jozek726 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Siemanko, szybko Ci się na przywitanie zebrało
Rekomendowane odpowiedzi