maniekm2 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Witam . Jestem nowy na forum gdyż mam problemy z nie najnowszą A4 (B6). Na razie mam problem z Tiptronikiem ale problem opisze na forum technicznym.W opisie profilu napisałem napęd FW... ale szczerze to nie wiem jaki on jest bo nie rozumiem Audi i tych wszystkich skrótów. Osobiście poruszam sie Fordem Galaxy, a audi miało być dla żony. Kupiłem za granicą od znajomego za śmieszne pieniądze ale koszty naprawy już w Polsce trochę mnie przestraszyły. Cóż ,na forum pewnie sie ktoś znajdzie kto doradzi co z tym robić. Pzdr
Montelius Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Od marca tego roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi B5 '95 z silnikiem 1.8. Dołączyłem do Waszego forum ponieważ sporo ludzi je poleca jako skuteczną pomoc przy problemach z autem i jako możliwość poznania pasjonatów marki mam nadzieje, że Admini nie będą mieli nic przeciwko jeśli do mojego pierwszego posta dołączę małą prośbę. Na wstępie chciałbym dodać, ze to nie jest żaden spam, a jedynie prośba o pomoc. Proszę o glosy dla mojej dziewczyny! Bierze ona udział w konkursie, gdzie może wygrać roczne stypendium! Dla Was to tylko chwila, a dla niej ogromna szansa! Jedyne, co trzeba zrobić to kliknąć w poniższy link: Twoja przyszłość z WSB To wszystko; oddanie głosu nie wymaga lajkowania niepotrzebnych stron ani rejestracji. Wierzę w Was !!! Od razu chciałbym dodać, że nie założyłem tego konta w celu spamowania na forum pod każdym tematem informacjami na ten temat. Każde z nas chciałoby pomóc swojej drugiej połówce i liczę na zrozumienie Pozdrawiam Arek
PABLO Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Kolego tutaj się tylko witamy. Witamy na forum
Lucasso80 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Witam wszystkich. AUDI A4 B8 2.0 TDI 2008 Pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi