PiotrekK92 Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Cześć w marcu zakupiłem Audi A4 b5 Avant 1998r. Sillnik 1.9 TDI 110Km na liczniku nabite 279 tys. nie wiem dokładnie ile przejechane bo auto kupiłem z Francji. Jak na razie śmiga pięknie, nic tylko lać i jezdzić Wymieniłem na dzień dzisiejszy: - przewód doprowadzający olej do Turbo -wąż gumowy dolotu powietrza -egr zaślepione Mody które planuje w tym roku: -Zmiana na Przednie lampy zespolone II lift -Zderzak z Halogenami pewnie się zmieni tez kratki albo kupi z jakimiś może S4 -Odświeżenie środka tzn. narazie wymiana lampek na ledy, licznik z pełnym FIS -Jakis kapec r. 17/18 Zdjęcia dodam, w najbliższym czasie:wink:
musti Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Witaj na forum Audi A4 Klub Polska kolego Zapraszamy do pokazania swojego w odpowiednim temacie
ŻbiQ Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B6 1.8T Avant. Mam nadzieję, że w razie problemów mogę na Was liczyc:-) Pozdrawiam all:wink:
Michal S Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Cześć wszystkim. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Rekomendowane odpowiedzi