jakiś koleś Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Witajcie kochani! Mam na imię*Maciej. Jestem z Redy, czyli prawie 3miasto Jeszcze nie mam Audi ale mam nadzieje że to się niedługo zmieni. Witam wszystkich i pozdrawiam. Zobaczycie mnie niedługo w dziale Zakup Kontrolowany bo potrzebuje waszych opinii. Cześć!
Kaanntt Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam jestem Łukasz mam 24 lata i przymierzam się do kupna audi A4 b7
COXymoX Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam wszystkich W marcu 2014 zakupiłem od dobrego kolegi Audi A4 B6 avant 2004. Motorek 1.9 130KM 248kkm za sobą i z szeroko komentowanym multitronikiem. Cóż więcej dodać ? Autko z pewnej ręki z pełną dokumentacją i historią znaną wręcz miesiąc po miesiącu Skrzynia po modyfikacjach na nowszy typ (sterownik, lamelki, hydraulika) jeszcze w serwisie na gwarancji Po wielu latach ujeżdżania różnych marek prywatnie jak i służbowo wróciłem do Audi i jak na tą chwilę nie zawiodłem się. Wróciłem ponieważ w latach '90-tych 4 lata latałem Audikiem 80 B3 Liczę na Waszą pomoc oraz bardzo chętnie w miarę możliwości będę służył swoimi radami, spostrzeżeniami i doświadczeniami.... pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi