jozek726 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Witamy na forum i zapraszam na http://a4-klub.pl/dolnoslaskie-80/spoty-wroclawskie-5637/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokol666 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Witam, właśnie sprzedałem moje ukochane Bmw E30 na wąskiej lampie no i teraz trzeba było kupić coś bardziej rodzinnego, a wybór trafił na A4 B5 Avant 1.8 + Lpg założony wczoraj. Z wyposażenie szyber elek., nagłośnienie Bose, dwie elek. szybki, klimatronik(narazie coś szwankuje), podgrzewane fotele. Przebieg narazie 280 tys km. Pozdrawiam wszystkich użytkowników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek007 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Witam wszystkich. Jestem Przemek i od roku jestem posiadaczem a4 b5 2.4 FWD z 2000r. + LPG. To moje pierwsze auto, które kupiłem z myślą czegoś więcej niż przejazd z punktu A do punktu B:naughty: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANjaK_01 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Od 2 dni jestem posiadaczem A4 B5 FL 2000r. 1.9 TDI 110KM. Witajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs700 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Cześć wszystkim! Jestem posiadaczem Audi A4 B5 1.9TDI AFN Quattro 97r. od 4 lat i chętnie się podzielę swoimi doświadczeniami zdobytymi przez te lata. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianRR Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Cześć! Na imię mam Adrian. Jutro równe 19 lat. Uczęszczam do technikum. Urodziłem się i mieszkam w Sandomierzu. Od 3 lat w Lublinie, w akademiku. Technikum samochodowe o specjalizacji elektromechanika i elektrotechnika samochodowa. Na dzień dzisiejszy od prawie 2 miesięcy w UK. Konkretnie Coventry. Pracuję w firmie GTech. W Birmingham. Interesuję się autami, motocyklami, motoryzacją i ogólnie pojętym sportem motorowym. Oprócz tego militaria, wojsko, broń. Sporo przy swoim samochodzie robię sam. W sumie wszystko bo gdy panewka odmówiła posłuszeństwa to silnik wymieniłem w garażu. Auto: Audi 80 B4 115km ABK. Sedan. Oprócz tego posiadam też motocykl, konkretnie: Suzuki Bandit (GSF) 400. I to jest kolejna moja pasja. Do Polski wracam za trzy tygodnie, więc będę się rozglądał za nowym samochodem. Na początku całą uwagę skupiłem na Subaru. Popularna Impreza jednak egzemplarza takiego jak bym chciał znaleźć nie mogę. A jedyny RS jaki jest stoi o 3 tysiące za dużo jak na swój stan. Więc przerzucam się na to od czego zacząłem czyli AUDI! Będę szukał czegoś w okolicach 13 tysięcy. Jednak nie mam bladego pojęcia co ciekawego w tych pieniądzach mogę wyrwać. Mam nadzieję, że pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi