RJA Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Witam wszystkich od ponad roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 1.6 95r Sedan. Dokonałem juz kilku zmian typu: Wymiana kierownicy z modelu A6 C5, montaż podłokietnika, oraz dołożyłem CAR AUDIO nad którym teraz pracuję. Mam też kilka problemów z którymi walczę typu: niesprawny licznik, hamulce i zawieszenie do wymiany, oraz mnóstwo innych problemów i zagadek. Jeszcze raz witam wszystkich
karyl95 Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Witam zarejestrowałem sie poniewaz posiadam audi a 4 b5 1996 1.6 101 km pb-lpg i potrzebuje paru porad..
Marzyn Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Witam od niedawna jestem posiadaczem a4 b6 1.9 Tdi o oznaczeniu [ASZ], kombi. jest kilka rzeczy ktore wymagaja uwagi, na poczatek jakies wskazowki gdzie dokladnie sa srobki do odkrecenia boczku u passazera, musze dostac sie do glosnika
Jakoob Opublikowano 10 Września 2014 Opublikowano 10 Września 2014 Część, nowy user A4 b6 wita grono.
Rekomendowane odpowiedzi