Kendi~ Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Siema wszystkim, od kilku miesiecy mam A4 B7 1.9 TDi BKE. można mnie spotkać w Polsce w Warszawie, Krakowie i Tarnowie (blachy RZ ****K). tak szybko widok na moje autko: http://www.directupload.net/file/d/3766/buwb5cyi_jpg.htm Pozdrawiam Wszystkich Mariusz
sajmon92 Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Witam, mam na imię Szymon pseudo sajmon, rudy. Jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem Czarnej Perełki Audi A4 B6 1.8T(163KM) z 2004r. Autko posiadam od niedawna, więc za wiele o nim napisać nie mogę ale wszystko wyjdzie w czasie. Liczę na miłą i przyjemną współpracę z Klubowiczami. Pozdrawiam Wszystkich!
Audi For Life Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Pochodzę ze Szczytna [Warmińsko - Mazurskie] lecz obecnie studiuję na UMK w Toruniu, posiadam Audi A4 B5 z silnikiem benzynowym o pojemności 2,4L rocznik 2000 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Dorich Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Witam wszystkich. Jeszcze nie posiadam auta ale mam zamiar kupic, Mam nadzieje że dowiem sie czegoś wiecej przed zakupem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi