jozek726 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 WItamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasiasia Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witajcie! Jeżdżę już od prawie roku Audi A4 B6. To jest mój 11 model Audi. Po kilku latach jeżdżenia A6 powróciłem do A4. Pozdrawiam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larid Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam wszystkich. Niedawno 3 dni temu.. Stałem się niespodziewanie posiadaczem Audi A4 b5 1,8t 150km w wersji avant.I jestem bardzo zadowolony z tej decyzji. I mam już kilka zmian w głowie odnośnie auta i podejrzewam że z pomocą tego Forum uda mi się to osiągnąć Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 WItamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzyn889 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam wszystkich forumowiczów i administracje: Bartek skąd: Łowicz lokalizacja: Warszawa Wiek 25 Zawód obecnie: doradca serwisowy VW forum wynalazłem w necie, zalogowałem się aby zasięgnąc infomracji oa4 b8 którego chciałbym nabyć, gdyż jednego sobie upatrzyłem. Obecnie jeżdżę Leonem TS/FR zrobiony na 190KM, szukam nowego auta gdyż leon jest na sprzedaż Wczesniej? Punto HGT, A4 B5, Megane II, Vectra B i pare innych. Oprócz aut jeżdże moto od kilku lat, były: GSXR k5 750, K8 750, GSXR K9 1000 a jest obecnie K7 1000 Kilka fotek poniżej. Po tym powitaniu pozwolę sobie od razu przejśc do zakupu kontrolowanego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rayh Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rayh Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi