kipomek Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autko cacy, niech się ktoś wypowie, kto ma B6, bo u mnie w avancie B5, bagażnik, jak i całe auto jest za małe według mnie Aczkolwiek w B6 sedanie, jest więcej miejsca niż u mnie, więc być może avant będzie OKi
amaradaar Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 bardzo dobry wybór 4 lata temu zrobiłem dokładnie to samo z MK4 na B6 i genialnie mi się jeździ nie zmieniłbym nic co do tego modelu co pokazujesz to i tak i nie... bo radio nie ori te dekory takie sobie skóra już trochu zaniedbana ale za to grzane pufy są i felga s-line i kiera gałka więć niczego sobie ale trza obejżeć jak to śmigga
Maurisss79 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Witam wszystkich posiadaczy czterech kółek na masce?od nie dawna jestem posiadaczem audi a4 b6 1,8t, 150KM w sedanie. Mam nadzieję, ze dowiem się tutaj wielu ciekawych rzeczy na temat mojego auta i mam nadzieję, ze będę mógł tez pomóc?
Kazek 1.9 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Bardzo ładne audi jeszcze tylko sprawdz sobie na kompie i lakier i może być nie jest za młode więc szału nie będzie ale polecam ten model
łukasz14bn Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Witam Klubowicze Jestem posiadaczem a4 b5 Avant Lift autko mam od roku Licze na waszą pomoc i chętnie pomoge też ja:)
Rekomendowane odpowiedzi