PanNyga Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Witajcie, jestem od niedawna posiadaczem Audi A4 B5 1.9 tdi i jak na razie jestem bardzo z niej zadowolony ) Oby tak dalej xD Edytowane 24 Lutego 2015 przez PanNyga
MarcinXT Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam,pochodze z okolic Lublina,czaje się na Tatusiowe Audi http://polskajazda.pl/Samochody/Audi/A4/143901
uzak Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam, mieszkam w Koninie, fanem Audi jestem od wielu lat. Jestem w posiadaniu trzeciego Audi, model B5 1.9TDI avant, 98r. Szkoda, ze tak pozno dolaczam do zacnego grona klubowiczow ale jak to mowia, lepiej pozno niz wcale.... Pozdrawiam wszystkich.
Bogu31 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem A4 z tym fajnie brzmiącym silniczkiem 2,4 na prawdę daje radę jestem pod ogromnym wrażeniem jego dynamiki jedynie pulpit mógł by być bardziej żywy, brakuje mu jakiegoś fajnego monitora ale już myślę nad wmontowaniem na stałę tableta z nawigacją i jakimś ciekawym audio.
Away Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 witojcie,witojcie Chopie coś Ty z Podhala! Witamy w śląskiej ferajnie
Rekomendowane odpowiedzi