lovea4b5 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 W posiadaniu mej Perełki a4 b5 od ponad roku Pierwszy raz zaczynam uczestniczyc na tego rodzaju forum wiec prosze o odrobine wyrozumialości. Pozdrawiam wszystkich! )
oglaf Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Cześć wszystkim miło mi, że mogę dołączyć do forum W temacie napisałem Tychy/Kraków, ponieważ mieszkam po trochę w obu miejscowościach i moja A4 służy mi głównie do przemieszczania się między nimi Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez oglaf
84untek Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Jestem Wojtek i od niedawna mam w posiadaniu bardzo fajną maszynkę. Nazywa się S4 1.8T Quattro B7 Avant. Jest to moje pierwsze własne Audi. Wcześniej jeździłem "rodzinnym" A4 1.9 TDI B5 Avant. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez 84untek
roni07 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Imię Bartek, jestem z Radomska. Od tygodnia jestem właścicielem A4 B6 1,8T AVJ Moja poprzednia fura: Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi