audiowner Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam wszystkich szcześliwych i mniej szcześliwych posiadaczy a4'ek. Mam nadzieje że nie bede musiał zbyt czesto prosić o porady Do zobaczenia na drodze
Roosik991 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam mam na imię Tomek jestem z Ciechocinka Audi A4.
rylu Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witaj i witam wezystkich. Jestem na etapie zakupu audiczki A4 B6 zastanawiam sie jaką kupić mam nie zły mętlik w głowie myślałem o 3,0 quattro ale w pracy powiedzieli że puści mnie w skarpetkach ponoć tyle pije więc spuściłem z tomu i oglądałem 2,0 znów że to czegoś mi będzie brakować cóż 1,8T quattro przeglądam i już sam nie wiem co a raczej w jakim kierunku powinienem iść. Szok głowa mała Radom ma 3,0 quattro ale żle o nich mówią a na tych maszynach się nie znam więc jak by znalazł się jakiś dobry człowiek i mógł pomuc strudzonemu pielgrzymowi w wyborze to był bym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Wszystkich Witaj i witam wezystkich. Jestem na etapie zakupu audiczki A4 B6 zastanawiam sie jaką kupić mam nie zły mętlik w głowie myślałem o 3,0 quattro ale w pracy powiedzieli że puści mnie w skarpetkach ponoć tyle pije więc spuściłem z tomu i oglądałem 2,0 znów że to czegoś mi będzie brakować cóż 1,8T quattro przeglądam i już sam nie wiem co a raczej w jakim kierunku powinienem iść. Szok głowa mała Radom ma 3,0 quattro ale żle o nich mówią a na tych maszynach się nie znam więc jak by znalazł się jakiś dobry człowiek i mógł pomuc strudzonemu pielgrzymowi w wyborze to był bym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Wszystkich
Kamyk Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 mniej szczęśliwych tu kolego nie spotkasz .... niemniej jednak - witamy w klubie
Kamyk Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 W Ciechocinku, tam gdzie dom zdrojowy, Maxi Kaz rusza na łowy. Na deptaku czai się na Panie, każda szansę dziś dostanie. a już tak na serio - witamy w klubie
K&W A4 B6 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam wszystkich mam na imie Konrad mieszkam w Anglii (Aylesbury) od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B6 1.9 TDI kod silnika AVF
Rekomendowane odpowiedzi