robert96 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witam wszystkich maniaków Audi! Mam na imie Robert, mam 19lat, aktualnie nie jestem posiadaczem Audi(aktualnie VW), ale po wakacjach mam zamiar zakupić A4 B7, mam nadzieje, ze znajde tu wiele ciekawych informacji na ten temat Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnet Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Hi, witam wszystkich a teraz do rzeczy ,mam niemaly problem z moim Audi, silnik cos klepie, www.youtube.com/watch?v=j-pPe2Rw0Zs niektorzy moweia ze to normalna praca ale ja wiem ze nie moze moderator podpowie gdzie z tym fantem tzn na jaki temat na forum pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba206 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Miło dołączyć do grona użytkowników Audi, którego stałem się szczęśliwym posiadaczem kilkanaście dni temu Szkoda tylko, że przywiodły mnie tu problemy z autem mam nadzieję, je szybko rozwiązać pozdrawiam. Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ailon Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Miło mi dołączyć do grona użytkowników Audi. Do niedawna miałem Golfa MK4, lecz nie czułem zadowolenia z niego, więc postanowiłem go zamienić na Audi A4 B6 Quattro i teraz jestem dumny, że to zrobiłem. Pozdrawiam wszystkich Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witamy na forum PS: Tu się tylko witamy, napisz w odpowiednim dziale technicznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Sz. Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Toruń,kujawsko-pomorskie.Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel181 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witam wszystkich, od niedawna jestem posiadaczem a4 b6 życze wszystkim szerokiej drogi i dozobaczenia na drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darko36 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 dolnośląskie Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnet Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 ok, najpierw musze sie tu rozejzec i poznac forum oraz jego dzialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi