krysttian94 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam wszystkich forumowiczów, od wczoraj jestem posiadaczem Audi A4 b5 1.6 po lifcie, jest to moje pierwsze auto. Mam nadzieję że znajdę tutaj wiele przydatnych informacji,
Hvitur Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam wszystkich forumowiczów z Islandii
Pablo170 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam wszyskich Forumowiczów i Audimaniaków Od końca września jestem posiadaczem mojego pierwszego OOOO, a drugiego VAGa - A4 B5. Z powodu braku czasu - dopiero dzisiaj rejestracja Przez ten czas 5 miesięcy zrobiłem maszynką już ponad 15tys. km - mam nadzieję, że wspólnie zrobimy ich jeszcze wiele razy więcej
JackSoon Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Cześć! Jestem Kamil, mam 19 lat, mieszkam na Podkarpaciu i od trzech godzin jestem posiadaczem Audi A4 B5 Jest to moje pierwsze auto, jestem w trakcie robienia prawa jazdy więc A4 na razie tylko się pięknie prezentuje pod blokiem Mam nadzieję, że znajdę tu wiele informacji oraz poznam ciekawe osoby. Pozdrawiam!
krysttian94 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam i życzę powodzenia na egzaminie
Rekomendowane odpowiedzi