Dominicus Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Witam wszystkich Od dnia dzisiejszego jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 z silnikiem 1.8 TURBO (150 KM)Pozdrawiam
maniekkg Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Witam jestem tu po raz pierwszy tak ze serdecznie witam wszystkich na tym forum jestem z dolnośląskiego mam na imie Mariusz Jestem pierwszy raz na tym forum ponieważ to moje pierwsze audi wcześniej jezdziłem vw golfem 4 przesiadłem sie i to jes to uff niebo a ziemia bez porównania Mam tylko nadzieje ze ten motor bedzie mi służył tak jak w golfie Jestem posiadaczem mojej audi dopiero 3 tygodnie tak ze dopiero wszystko powoli ogarniam Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Kamyk Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 cześć Natalie gratulując zakupu, witamy w klubie
luksmas Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Cześć Pojawiam się tu po raz pierwszy dlatego chciałbym się przywitać. Mam na imię Łukasz i mieszkam w Mosinie pod Poznaniem. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem B6. Przesiadłem się z Focusa I - wrażenia są wspaniałe. :-) Pozdrawiam wszystkich.
Gość Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Witaj Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Zdrod93 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Siema było volvo ford volkswagen a teraz audi b6 s-line 1.9 tdi 130 km
przemas658 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Witam wszystkich posiadam audi a4 b5 1,8 t aeb quattro 1998 rok
Rekomendowane odpowiedzi