Damiann073 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Jestem nowy na forum i świeżym posiadaczem Audi a4 B7 Chociaż nasza przyjaźń zaczęła się dość trudno myślę, że już będzie tylko przyjemnie A dokładnie to tydzień po zakupie okazało się, że do płynu chłodniczego idą spaliny - głowica do roboty. Audiczka w poniedziałek staje na warsztat ;/
Zenuś0123 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witam wszystkich, mam na imię Sebastian i jestem posiadaczem a6 c6 z 2005 roku.
brzoza1234 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 witam i po wielkich trudach i czataniu tego wspaniałego forum postanowiłem i ja się przywitać oraz zarejestrować. WITAM
kamio944 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witam wszystkich forumowiczów.Jestem z Radomia i posiadam Audi A4 B5 2000r. z silnikiem 1,8T ANB. Obijam się tu już od dłuższego czasu. Głównie skupiałem się na przeglądaniu forum ale może warto też coś dodać od siebie, więc postanowiłem się przywitać.
Kizashi Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witam wszystkich użytkowników forum! Myślę że będę mógł podzielić się swoim informacjami na temat powyższej marki i za równo będę mógł skorzystać z przydatnych informacji i pomocy innych użytkowników na różnorakie tematy dotyczące motoryzacji!
Filip?ysy Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Cześć wszystkim! Jestem Filip (łysy tylko z ksywki ) Od niecałych 2 tygodni jestem posiadaczem a4 b5 1.8t aeb z napędem nie tam gdzie trzeba
mario84pl Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Cześć wszystkim, nazywam się Mariusz, jeszcze nie mam samochodu, ale planuje zakup Seata Exeo, ale z uwagi na jego pochodzenie, zarejestrowałem się na tym forum.
Rekomendowane odpowiedzi