kuna1802 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witam wszystkich. Aktualnie z audi mało związany, ale jeśli uda się znaleźć odpowiednią "be-siódemkę", to z największą przyjemnością dołączę w wasze szeregi ! !
luiggi Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witam Wszystkich forumowiczow:) Auto posiadam bezproblemowo od 5 lat:) dopiero teraz pierwszy problemik i moja wizyta z tego tytulu:) Pozdro Luis
walek29 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witam wszystkich. Mam na imię Grzesiek, latek 36. Zarejestrowałem się na tym forum bo jak pewnie większość szukam pomocy a może z czasem i ja do czegoś się przydam
Zarab Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem Krzysiek (Zarab) długi czas jeżdziłem golfem 3 i teraz przyszedł czas na zmiane auta padło na audiczkę 1.9 TDI avf. Na forum golfa intensywnie się udzielałem więc mam nadzieję że i tu będę. Jak tylko będę mógł z chęcia pomogę Pozdrawiam
FoReST333 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Krótko: Na imię mam Łukasz, ale i tak wszyscy mówią na mnie Forest. Jestem z Legnicy, mam 26 lat, od pół roku posiadam Czarną Perłę A4 B6 Avant 1.9 TDI AVF 130 km (jeszcze ) Pozdrawiam
Spedytor Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Witam Wszystkich :) Nazywam się Michał. Od kilku dni jestem posiadaczem autka jakim jest Audi A4 B6 1,9TDI (silnik AVB) 101 km. Mieszkam w Bochni (woj. Małopolskie) Audi kupiłem praktycznie od razu po sprzedaży Mojego wcześniejszego auta, jakim była MAZDA 323F BA. Mam nadzieje, że przynajmniej z częścią z Was zobaczę się na jakimś spocie lub zlocie Pozdrawiam Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Spedytor
Rekomendowane odpowiedzi