Tomasz Jońca Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów i Forumowiczki . Adminów również Od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi. Moja bryczka to Audi A4 B6 Avant -BFB- 2004r Automat. Koło weekendu może uda mi się cyknąć parę fotek to się pochwalę .... także ten..... JUPI Witajcie
Tomasz Jońca Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Hej witaj. Fajna bryczka może mój następny taki będzie A i dbaj o niego to chętnie kupie jeśli będziesz sprzedawał
Audi a4Q Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam,od niecałego miesiąca jestem jak narazie (nie) szczęśliwym posiadaczem A4 b5 2.5 tdi Quattro w automacie. Mam nadzieje że dzięki tego forum pomożecie mi doprowadzić ją do ideału.
Dawidunw Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam was wszystkich od miesiąca posiadam audi a4b5 1.9DI chyba bardzo rzadki silnik co? I trochę mało koni 75 rok 99 tzn z końca roku. Ale jeszcze twardego dowodu nie odebrałem a już mała przetarka była. Koleś parkowal i mnie Zawadzl niestety. Na szczęście dużych szkód nie było. Witam was
Matteoo Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam, od roku jestem posiadaczem Audi A4 B8 2,0 TDI 143HP lecz dopiero teraz znalazłem trochę czasu by zarejestrować się na forum, mam zamiar poświecić trochę uwagi dla mojej Audi i wprowadzić kilka przeróbek. Dzięki tym forum i wam moi Drodzy chciałabym się liczyć z wszelką radą od specjalistów i każdą pomocą Pozdrawiam! Matteoo.
lukasz_91 Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Witajcie, mam na imię Łukasz. W chwili obecnej użytkuję Opla Astrę G, niebawem mam nadzieję wprowadzić zmiany i zakupić wymarzone A4; pozdrawiam wszystkich serdecznie:)
sledzo Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Cześć, mam na imię Artur pochodzę z Kobyłki( kolo Wołomina), a mieszkam od ponad roku w Wawie. Od przeszło 3-4mce jestem posiadaczem Audi A4 B6 ASN 3.0 w quattro Sprowadzony od kolegi z szwajcarii. Miniej wiecej tak sie przedstawia:Zpewnoscia zadajecie sobie pytanie czemu dopiero sie przedstawiam, a przyczyna bardzo prosta brak czasu. Z marka Audi mam już parę doświadczeń oczywiście pozytywne heheh To jest moje drugie autko, pierwszym nietuzinkowym było Volvo c70 2.3T5 (239KM), w porównaniu a4ka trochę zamula no ale ma inne plusy, jestem wielbicielem prędkości i wieczorami lube polatać na moto konkretnie Kawasaki z1000, wiec jakby ktoś był chętny na latanie śmiało pisać! Sadze ze forum jak i forumowicze pomogą mi rozwiązać problemy z paroma małymi problemami Plany na mody/poprawnej pracy; -Radio-Kolor(mysle nad matem) Pozdrawiam!
Krzysztof Taborski Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Serdecznie witam jako forumowa świeżynka!
tadeeek Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Cześć wszystkim, od niedawna szczęśliwy posiadacz audi a4 b6 1.8 turbo. Na razie rozglądam się i czytam tematy na forum, na pewno przyjdzie taki dzień, że pochwale się furką. Pozdrawiam;)
number13 Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Witajcie koledzy. Kupilem wczoraj kabelek do edycji naszych niunkow i zdecydowalem ze to czas aby sie przywitac. Fajne to forum. Pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi