Grzesiu-5 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Kolego podstawa to VAG witam mam vaga i nie ma zadnego błędu....
Grzesiu-5 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Jak przesuniesz na N to też nie nie tylko ten buzik się świeci żeby wcisnąc pedał Jak przesuniesz na N to też nie ? tylko ten bucik sie świeci
Dev Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Kolego podstawa to VAGwitam mam vaga i nie ma zadnego błędu.... Gdzie sprawdzałes błędy?
Grzesiu-5 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 w 02 Kolego podstawa to VAGwitam mam vaga i nie ma zadnego błędu.... Gdzie sprawdzałes błędy? w 02 automatyczna skrzynia Kolego podstawa to VAGwitam mam vaga i nie ma zadnego błędu.... Gdzie sprawdzałes błędy? a gdzie mam sprawdzić moze wiesz?
MarkowskiM Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Chcialem się przywitać i dołączyć do grona wszystkich użytkowników audi a4
ppatryk Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Cześć! Od jakiegoś czasu już przeglądam forum, ale nie przywitałem się jeszcze z Wami. Korzystając z świątecznej atmosfery chciałbym wszystkim życzyć Wesołych Świąt i cudownych prezentów dla swoich aut. Od ponad roku jestem posiadaczem A4 B5 1.8 125KM zachowana w fabrycznym stanie. Mam wiele planów co do niej. Niebawem podzielę się nimi w odpowiednim dziale. WITAJCIE!
Mijaga Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Witam. Posiadam Audi A4 avant 1.9TDI. Chciałem zapytac o naklejke klubowa jak ja zdobyc
sQbaniutki Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Witaj! Tutaj masz gdzie można nabyć naklejki:https://a4-klub.pl/index.php?/forum/115-naklejki/
Rafał Zalisko Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Cześć , jestem Rafał , mieszkam w Olszynie Lubańskiej w województwie dolnośląskim. Od pół roku jestem posiadaczem a4 b5 z 2.8 pod maską. Wesołych Świąt wszystkim.
jolero Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam, mam na imię Maciek i mieszkam w Częstochowie. Od niedawna jestem posiadaczem A4 B5 Avant w quattro z silnikiem AEB. Samochód utrzymany w oryginalnym stanie.Kupiony od 1 właściciela od nowości z przebiegiem 179 tyś. km. Wnętrze kompletnie niebieskie. Samochód kupiony z myślą dłuższej przyjaźni. Posiadam jeszcze w swojej stajni Audi Cabriolet z 1992 roku. Pozdrawiam !
Rekomendowane odpowiedzi