gizmo_86 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam, mam na imię Krzysiek, mieszkam w Krakowie. Wyznaję zasadę, że jeżeli Audi to tylko quattro - jest to moje osobiste zdanie Do tego Forum trafiłem szukając informacji na temat trapiącego mnie problemu - już rozwiązany!! (Forum zawsze pomoże). Korzystając z okazji chciałbym życzyć wszystkim Forumowiczom - Szczęśliwego Nowego Roku!!!
dekiel 13 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Mam na imię Paweł i mam zamiar zakupić a4 B6 1,9 tdi w avancie . Edytowane 29 Grudnia 2016 przez dekiel 13
firen Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum
bzaporowski Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Posiadam Audi A4 B6 2.5 TDI Multitronic. Borykałem się z pewnymi usterkami, jednej jednak nie dałem rady, a mianowicie wypadanie adaptacji Multitronica. Myślę że tu znajdę odpowiedź i uda mi się uporać z problemem gdyż póki co nie mam zamiaru rozstać się z moją Audiczką. Pozdrawiam serdecznie Bogusław Z.
kuba543218 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Czesc wszystkim Byc moze w przyszlosci bede nabywca a4 wiec narazie bede przegladal wasze posty w poszykiwaniu odpowiedniej wersji auta pozdrawiam Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
Suchy48 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników forum mam na imię Łukasz i od wczoraj jestem posiadaczem a4b8 2010r 2.0 Tdi 143km Edytowane 29 Grudnia 2016 przez Suchy48
stanisław88 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam, OD kilku dni jestem szcześliwym posiadaczek A4 B6 1,8Turbo QUATTRO 170 km, wersja na rynek USA Przed zakupem miałem wiele obaw (tiptronic, USA, itd) zaryzykowalem i puki co jestem zaje... zadowolony, jest frajda z jazdy. Napweno na forum jest ktoś jeszcze kto posiada AMB, fajnie było by pogadac z uzytkownikami, pewnie niebawem znajde cos ciekawego w aucie i bede potrzebował rady, pomocy... Z mojej strony służę pomocą każdemu w zakupie cześci do Waszych aut, po cenach z bardzo dobrym rabatem! Witaj kolego;mam pytanie ile kosztowało Cię sprowadzeniesamochodu/ Witaj, historia tego auta jest na tyle ciekawa iz ja nie musialem go z USA sciągać, auto bylo wyprodukowane na tamten rynek, jezdzilo pół roku w NYC gdzie zakochał sie w nim szwajcar ktory przyprowadzil go do swojego kraju. Polak, handlarz Mirek kupił go od szwajcara, przyprowadzil do kraju gdzie zakupiłem go JA, czyli nie liczas USA jestem 2 właścicielem. Jezeli zastanawiasz sie nad zakupem tego modelu w wersji na rynek USA, na ta chwile mogę szczerze polecic, wersje z tamtego londu są wyposażone na full, oczywiscie sa rzeczy które trzeba pokochać albo mieć pare groszy i czasu aby zmienic na europe, co do silnika ja mam 1,8 Turbo Quattro 170 km tiptronic, podobno na rynek USA szłyu tylko te wiec z czesciami nie ma problemu.
bit4you Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam wszystkich Od niedawna posiadam A4 B7 2.0 TDI Avant to nie moje pierwsze auto ze stajni audi ponieważ jest jeszcze A3 8P 2.0 TDI Sportback Quattro. Jest mi miło dołączyć do waszego grona liczę na pomoc w miarę możliwości służę pomocą. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi