Addict3d Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Witam, mam na imię Patryk jestem z okolic Kłodzka. Niedawno zakupiłem sobie Audiczkę w którą chcę włożyć dużo czasu, serca i kasy, a że parę osób poleciło mi to forum jako miejsce gdzie znajdę dużo przydatnych informacji , no to jestem Pozdrawiam!
krolo777 Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Witam wszystkich serdecznie. Coś o sobie: Piotr z woj. lubelskiego. Obecnie przebywam w Anglii i mam przyjemność pracować w salonie AUDI! W związku z tym wybór kolejnego samochodu nie mógł być inny niż marka którą miłuję od dłuższego czas i w trakcie krótkiego pobytu w Polsce zakupiłem A4 B6 (chciałem pancerny samochód który wytrzyma ładnych parę lat), która coś czuje zagości u mnie na dłużej. Pozdrawiam wszystkich audimaniaków!
adam18b Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Jestem swiezy i potrzebuje troche pomocy przy 2.5 XD
lukas8613 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Siemka jestem nowicjusz wiec sie witam :-) aktualnie volvo v50 2.4b+lpg 140KM
jolley Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Witam Wszystkich Jestem nowy, aczkolwiek forum śledzę już od długiego czasu. Cieszę się, że tyle osób się udziela i można uzyskać wiele cennych informacji. O mnie. Nazywam się Łukasz, jestem z Rzeszowa i noszę się z zamiarem kupna B6'tki 1.8T lub 2.4 V6. Pozdrawiam
macio899 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Cześć, jestem Maciek, mieszkam w Toruniu, w chwili obecnej jeżdże astra 1.7 dti ale w niedalekiej przyszłości (jak sie cos trafi) zamierzam kupic b5 1.8t i mam nadzieje ze z waszą wiedzą uda mi fajnego dostać
Rekomendowane odpowiedzi