Koleś Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Siema jestem Grzesiek ksywka "Koleś" mam 20 lat mieszkam w Tomaszowie Maz. , na codzień jestem mechanikiem samochodowym w salonie Skody w Toaszowie, autka nie mam ale mam kase na autko i szujam go pewnie nie długo to potrwa hehe, cóż tu więcej pisac nie ma o czym a jak co to piszcie do mnie to sie odezwe narka
kinofan229 Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 obczytuje sie w temacie mam nadzieje nabyc Audi a4 mysle o Avant TDI 2.5 w wersji Quattro. Ostatnie moje auto to Subaru Impreza, ale ze wzgledow rodzinnych zmieniam
Hairrow Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Witam Wszystkich Klubowiczów ! Od paru miesięcy jestem szczęśliwym właścicielem A4 B7 Avant 2.0 TDI Multitronic i chcąc mocniej zorientować się w tematach związanych z tą marką i modelem postanowiłem przyłączyć się do klubu. Z tego co dotychczas tu zaobserwowałem, wielu z Was ma olbrzymie doświadczenie i wiedzę o tych samochodach oraz niezłe dokonania, czego gratuluję i wierzę że niejednego będę mógł się tutaj nauczyć. Serdecznie pozdrawiam, Hairrow
Rekomendowane odpowiedzi