teosaw Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Witam serdecznie wszystkich klubowiczów. Spoiler Przejdę od razu do sedna. Od pewnego czasu słyszę dziwny dźwięk dochodzący z przedniej części samochodu (klekot). Jest to audi A4 B6 1.8t 163km 2003r sedan. Dzieje sie to kiedy podjeżdżam pod wzniesienia na lekkim gazie. Na początku myślałem ze gdzieś wydech jest luźny, może jakaś guma sie skończył... Oglądałem auto od spodu nic nie znalazłem. Wszytko wygląda ok jak na moje ok. Może mieliście podobna sytuacje. Może ktoś będzie wiedział co tę autko boli. Jest to dokuczliwy dźwięk. Chciał bym sie was doradzić zanim oddam auto na warsztat i mnie skasują jak za dobrą Ku&^ę . A może to jakaś drobnostka a może coś poważniejszego. Dorzucam filmik na którym słychać ten oto klekot. Pozdrawiam. AUDI A4B6 PROBLEM.mp4 *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
dziki_115 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Witam wszystkich użytkowników forum. Mam nadzieję że będę mógł pomóc jak i również znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania... Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
dziki_115 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Teraz, Hugo napisał: Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Dzięki pozdrawiam
toxxic Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Hi, my name is Sven, I'm from Hamburg and living since several years in Poland (but my Polish skills are still poor). More by coincidence than by intention we got this Audi, but I must say: I like this car! With my size (1,87m, 95kg) it is a little inconvenient to get in, but if I'm in, the car fits like a glove. I hope, to share here technical acknowledgement and tips. Best regards Sven
Hugo Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Greg0000 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Mama pytanko czy da się dodać język polski ,niestety ummie jest tylko 6 języków a niestety niema polskiego auto jest w UK ,tel laczy sie z blutkiem ale nieda sie odsluchac muzy np z youtobe niewidzi go czy da sie polaczyc muze tez z tel zeby grala w radiu ? *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
lukaszstm Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Jestem posiadeczem bardzo nie lubianej audiczki a4b6 2.0 alt? *Proszę uzupełnić profil.
Hugo Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hubertdrozak4 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam wszystkich pasjonatów czterech kółek. Jestem Hubert i jestem z okolic Mielca jeżdżę A4B7 ? Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez Hubertdrozak4
Hugo Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
seeba88 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Witam, Spoiler proszę o sprawdzenie auta czy warto kupić https://allegro.pl/ogloszenie/a4-1-8t-179tys-km-full-aso-jak-nowa-cala-oryginal-7496445370 win : WAUZZZ8E85A421844 *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Aadi Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Jestem Adam ? jeżdżę Audi A4b7 2.0 tdi po remapie na 177 ? Siedze w UK od paru lat ☺️ Także witam wszystkich fanów Audi ?
Rekomendowane odpowiedzi