Hugo Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
Herro12 Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Właśnie chciałem spytać lecz nie wiem gdzie napisać a mianowicie chodzi o jaki i gdzie dostanę kabel do audi do usunięcia błędów (poduszki bo była odlaczana i ABS) jak coś audi a4 b7 BWE 2,0TFSI quattro Edytowane 6 Listopada 2018 przez Herro12
Herro12 Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Jak byś mógł potwierdzić czy dobrze rozumuje, kupując kabel z e-service za 215zl to jest numer 012 będę mógł tym kablem usunąć moje błędy i sprawdzić autko
Motomek Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Cześć wszystkim, od kilku dni jestem posiadaczem Audi z czego bardzo się cieszę. Fajne forum i mnóstwo informacji, liczę również na ewentualną pomoc kolegów. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Opublikowano 7 Listopada 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
charlie_7 Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna jestem właścicielem A4 B7 Miłego dnia
Hugo Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Opublikowano 7 Listopada 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Dawcioo Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Cześć i czołem wszystkim użytkownikom forum???? chciałbym się przedstawić mam na imię Dawid pochodzę z Białegostoku. ❤️ Posiadam samochód marki Audi model A4 b5 z silnikiem 1.8T?około 190 koni ? lakier nogaro blau o kodzie lakieru LZ5M ? Edytowane 7 Listopada 2018 przez Dawcioo
Dawcioo Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 13 minut temu, Hugo napisał: Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Dziękuję i również pozdrawiam! ?
Dandusiek Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 Hejo Hej! Ładne B5, powodzenia w dalszych modach i bezawaryjności życzę.
Dawcioo Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 27 minut temu, Dandusiek napisał: Hejo Hej! Ładne B5, powodzenia w dalszych modach i bezawaryjności życzę. Cześć ? Dziękuję ślicznie ?
Dawcioo Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 1 minutę temu, MARCIN607 napisał: ??
Rekomendowane odpowiedzi