Hugo Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Opublikowano 1 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
annamalinowska12 Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Hej witam Wszystkich, Miło mi was tu wszystkich poznać i pogadać :)
Svarog Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Cześć wszystkim! Po tak długim czasie jak posiadam swoją loszke, nadszedł I ten czas by założyć konto na forum a4. Gdyż kilka niby banalnych rzeczy sprawilo mi ból głowy i będę szukał pomocy wśród was. Pozdro!
Hugo Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Opublikowano 1 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
securi90 Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Witam wszystkich serdecznie! Miło mi do was dołączyć. Co prawda nie mam wielkiego doświadczenia i bardziej bazuje na wypowiedziach innych ale jeśli coś będę wiedział to zawsze się merytorycznie się udzielę.
cuma Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Witam Edytowane 1 Lutego 2019 przez cuma
JanuszA4 Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Witajcie, Jestem Janusz, jestem z Krakowa i posiadam Audi A4 PozdrawiamWstaw inne media
Jaro250 Opublikowano 2 Lutego 2019 Opublikowano 2 Lutego 2019 Witam szanowne grono A4-klub , od dłuższego czasu śledzę sobie forum, więc postanowiłem się w końcu zarejestrować ?. Moje Audi to A4 B7 z 2.0BRD w manualu z napędem quattro. Pozdrawiam Jaro250!
Hugo Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Opublikowano 2 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Bukalovsky Opublikowano 2 Lutego 2019 Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Witam serdecznie, Chciałbym się przywitać razem z moją A4 B5 1.9 AHH '00 ? Liczę, że pomożecie mi w rozwikłaniu pytań odnośnie mojej A4? Pozdrawiam! Edytowane 15 Lutego 2020 przez Bukalovsky
Hugo Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Opublikowano 2 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kamilxza Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Witam kolegów! Jestem z Podkarpacia i posiadam A4 B6 1.9 TDI 130KM 2004r oznaczenie silniki AVF. Liczę że uda mi się uzyskać pomoc na forum Pozdrawiam!
Hugo Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Opublikowano 3 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi