Hugo Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
sebek Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Czesc, Dawno mnie nie było więc witam się ponownie:)
Hugo Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
pikej Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Hugo napisał: Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Nie wątpie w to , że będzie pomocny :) Pozdrawiam i miłego dnia!
Indi237 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Witam posiadam audi a4 b6 1,9 tdi 130 km AWX Spoiler Nałożyło się mi kilka problemów przy samochodzie, a mianowicie brak mocy po odpaleniu ledwo się rozpędza na pierwszym i drugim biegu a na kolejnych śmiga jak oszalałe była wymieniana gruszka od turbiny. Wczoraj jeździłem samochodem przez godzinę i w pewnym momencie audi zgasło i teraz silnik kręci ale nie odpala, a dziś postanowiłem sprawdzić pompę w baku ale najpierw zacząłem od bezpiecznik i ok a następnie przekaźnik pompy który znajduje się pod komputerem i zonk wszystkie przekaźniki zalane wodą do wymiany. Oczywiście na dodatek akumulatora rozładowany gdzieś prąd uciekł i najleprze na koniec ściągam kanapę tylną odkrecam dekiel i nie ma pompy ani z prawej ani z lewej, może pompa być od strony bagażnika lub od nadkola pod wlewem? Pozdrawiam Marcin *Zapraszam tu ->Regulamin Tu się tylko witamy. *Proszę uzupełnić profil.
loki166 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Który problem ? Ogrzewanie czy płyn ?
Gamyg Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Jestem z Krakowa, w zeszłym roku nabyłem legendarne b5! Pozdrawiam
robkow11 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Witajcie,jestem posiadaczem modelu b8 150ps. Na codzien mieszkam w Duisburgu u naszego zachodniego sasiada. pozdrawiam serdecznie i milego dnia wszystkim zycze .Robert
Hugo Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Deimien Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Witajcie! Cieszę się, że mogę dołączyć do Waszej społeczności. Pozdrowienia dla wszystkich:)
Hugo Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
kosmik903 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Jako nowy posiadacz A4 chciałbym się przywitać
Rekomendowane odpowiedzi