Hugo Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Opublikowano 12 Maja 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Wujamarek Opublikowano 12 Maja 2019 Opublikowano 12 Maja 2019 Cześć. Witam wszystkich forumowiczów. Marek
Hugo Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Opublikowano 12 Maja 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
mareckijestem Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 Przeglądając internet, natrafiłem właśnie na te forum. Zaciekawiło mnie to, jak ludzie sobie pomagają i doradzają tutaj. Więc postanowiłem założyć konto. Na swoim profilu mam jeden temat, jeżeli ktoś mógłby poświecić parę minut na przeczytanie i rozważenie problemu, byłbym bardzo wdzięczny
Hugo Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Opublikowano 13 Maja 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Queen_98 Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 Jestem kobietą która uwielbia grzebać przy samochodzie. Na tym forum już parę razy znalazłam pomoc wiec również skusiłam się założyć konto ponieważ zdarza się, że wykonuję dużo rzeczy sama przy samochodzie Mam nadzieje że poznam tu świetnych i pomocnych ludzi
Hugo Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Opublikowano 13 Maja 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Oledzki Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 Kupiłem kolejne auto marki Audi i będę potrzebował pomocy w doposażeniu go w parę rzeczy: oświetlenie itp. Miejsce wygląda na odpowiednie ?
LucaPacioli Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 Yaha! To moja druga furmanka spod znaku 4 kółek. Także quattro (tym razem nawet ultra) i mam nadzieję, że nieco bardziej szczęśliwa, poprzednia to 2.5TDI quattro z 2004;-) Dawno nie zaglądałem, więc nowy login. Szerokiej!
eroico Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 Aktualnie szukam dla siebie Audi A4 avant, trafiłem na to forum niedawno, nieco onieśmielony ilością informacji jakie są tutaj dostępne, żywię nadzieję że pomożecie mi dokonać właściwego wyboru Pozdrawiam wszystkich
gagusia007 Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 To zaczyt na rzec do takiego ws snisleho klubu! Cztery pierścienie górą! ?
Elfhame Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Hej cześć siemano wam wszystkim ? jestem tu z tego samego powodu co chyba większość, kocham audi i chcę poszerzać wiedzę na temat swojej perełki i nie tylko☺
Hugo Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Opublikowano 14 Maja 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Opublikowano 14 Maja 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi